Kviečiame vykti į medžioklės trofėjų parodą Raudonės pilyje

2022 m. liepos 16 d. Raudonės pilyje Jurbarko r. įvyks LMŽD tarptautinės medžioklės parodos atidarymas. Į šią parodą yra pristatyta beveik 2000 trofėjų, todėl ši paroda praktiškai yra didžiausia iš visų iki šiol buvusių medžioklės trofėjų parodų Lietuvoje ir Pabaltyje.

Tiesa, trofėjų kabinimui ir kitiems parodos organizaciniams-techniniams darbams labai reikalinga medžiotojų pagalba: šiandien įvykusiame LMŽD tarybos posėdyje parodos organizatoriai kreipėsi į LMŽD skyrius ir draugijas prašydami padėti kitą savaitę sukabinti trofėjus.

Todėl kreipiamės į visus Alytaus krašto medžiotojus, kurie 2022 m. liepos 7 dieną (ketvirtadienį) galėtų vykti į Raudonės pilį ir ten padėtų parodos organizatoriams. Alytaus MŽD suorganizuos transportą nuvykimui ir parvykimui iš Alytaus į Raudonės pilį ir atgal.

Galinčių pagelbėti medžiotojų prašome skubiai susisiekti su Alytaus medžiotojų ir žvejų draugijos pirmininku Vytautu Kucevičiumi, tel. 8-698-46723

Į Raudonės pilį išvyktume liepos 7 d. 7.30 val., į Alytų grįžtume apie 20 val.

Taip pat informuojame, kad  liepos 16 d. 12 val. įvyks parodos atidarymas ir jo metu numatyta tikrai įspūdinga programa, kuri turėtų sudominti visus medžiotojus ir ne tik juos.

Todėl Alytaus MŽD tai dienai yra užsakiusi ir rezervavusi 30 vietų patogų autobusą vykimui į parodos atidarymą.

Kadangi autobuse vietų skaičius ribotas, prašome visus, norinčius vykti į parodos atidarymą, rezervuoti vietas apie tai asmeniškai pranešant telefonu  draugijos pirmininkui Vytautu Kucevičiumi, tel. 8-698-46723,  arba draugijos el. paštu [email protected]

Rengiama medžioklės trofėjų paroda bus puiki galimybė pabendrauti su kolegomis ir pasižiūrėti kokias trofėjais turtinga mūsų šalies fauna. Pirmenybė rezervacijai vykti į parodos atidarymą bus skiriama tiems medžiotojams, kurie liepos 7 d. talkins įrengiant parodą.

Įrašas paskelbtas temoje NAUJIENOS. Išsisaugokite pastovią nuorodą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *